Ce a însemnat anul 2017 pentru comuna Moșoaia?

Rețea nouă de canalizare, rețea nouă de gaze, extinderea reței de apă, zeci de kilometri de drumuri asflatate și o școală modernă pentru elevii comunei Moșoaia sunt cele mai importante proiecte coordonate de edilul Florea Ene.
În comuna Moșoaia, în ultimi ani, s-au derulat investiții de milioane de euro, localitatea aflându-se într-un continuu proces de dezvoltare și modernizare, inițiat și derulat de 13 ani de către primarul Florea Ene.

Într-un interviu oferit jurnaliștilor Ziarului Ancheta, edilul a vorbit despre anul 2017 și ce a însemnat pentru comună.
”2017 a fost un an în care lucrările s-au reașezat pe noi coordonate în ceea ce privește administrația locală. Și spun asta pentru că a fost primul an după alegeri și primul an în care s-a dat startul programelor cu finanțare europeană. În acest an s-au pus practic bazele procesului de dezvoltare a localităților din următorii ani, prin semnarea de contracte pentru implementarea unor proiecte de infrastructură, fie cu fonduri de la Uniunea Europeană, fie de la Minsterul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală”

În anul 2017, comuna Moșoaia a obținut finanțare pentru două mari proiecte. A fost semnat  contractul  pentru asflatarea unui drum de 3,5 km, situat în satul Smeura de Sus. De asemenea, localitatea a primit o finanțare de 2,3 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru un proiect care prevede demolarea vechiului pod peste râul Teleorman din zona Parc 2 Bis și construirea unuia nou.
În plus, tot în 2017 s-a obținut finanțarea pentru reabilitarea și extinderea rețelei de apă și canalizare, proiect derulat în parteneriat cu Apă Canal 2000 SA.