Ce a fost și nu mai este deputatul Cătălin Rădulescu...

#PSD Argeș l-a mazilit pe deputatul Rădulescu

În cadrul CExN a PSD , Dragnea a anunțat demisii de ultimă oră în cadrul partidului . Printre cei care și-au prezentat demisiile sunt Adrian Dobre care a renunțat la funcția de purtător de cuvânt al PSD și la cea de secretar de stat din cadrul ministerului pentru IMM-uri, alături de Ovidiu Iane care a demisionat din funcția de președinte al PSD Diaspora. 

"Domnul Ovidiu Iane și-a prezentat demisia din funcția de președinte al PSD Diaspora, iar domnul Adrian Dobre și-a anunțat demisia din funcția de purtător de cuvânt și din funcția de secretar de stat de la Ministerul Comerțului. De asemenea, președintele organizației PSD Argeș ne-a comunicat decizia de retragere a sprijinului politic pentru domnul deputat Cătălin Rădulescu, iar Comitetul Executiv Național și Biroul Politic au luat act și au validat această propunere," a declarat Liviu Dragnea la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

Organizația județeană i-a retras sprijinul politic după pozițiile critice la adresa conducerii ale lui Rădulescu în contextul Congresului PSD, atunci deputatul spunând că alegerile pentru posturile de conducere au fost o ”farsă”.