CCIA premiază excelența în afaceri la TOPUL FIRMELOR DIN ARGEȘ 2018

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş premiază excelenţa în afaceri printr-un eveniment business de excepție.

Topul Firmelor din Argeş, ediţia XXIII - 2018,  va avea loc în data de 1 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Complexul Star Plaza din Bascov. Topul Firmelor din Argeş reprezintă un clasament obiectiv şi concludent, precum şi o bună ocazie de a radiografia performanţa economică a firmelor din judeţul nostru. Ceremonia de decernare a premiilor Topul Firmelor din Argeş se va organiza sub forma unei gale, în cadrul căreia firmele vor beneficia de promovare şi vizibilitate maximă.

Acestea vor beneficia de: promovare în cadrul evenimentului prin amplasarea unui roll-up la intrarea în locaţia unde se va desfăşura evenimentul; prezentarea siglei/logo-ului alături de cele ale celorlalţi parteneri pe materialele publicitare ale evenimentului (site CCIA Argeş, afiş, pliante, wallpaper) amplasate la locaţia unde se va desfăşura evenimentul Topul Firmelor din Argeş; publicitate în paginile catalogului Topul Firmelor din Argeş editat cu ocazia evenimentului; posibilitatea distribuirii de materiale promoţionale aferente firmelor; organizarea unui stand în zona de recepţie a Complexului Star Plaza din Bascov, unde una sau mai multe persoane din cadrul fiecărei firme au oportunitatea să își prezinte  şi promoveze produsele proprii.

(Antoniu Neguț)