Caz tragic! Un bebeluș a murit după ce mama l-a născut acasă apoi l-a abandonat în cadă

O femeie de 32 de ani din județul Cluj a dat naștere unui bebeluș acasă, fără să-și anunțe familia că este însărcinată, și a abandonat nou-născutul într-o cadă, unde a fost găsit mort câteva ore mai târziu.

Femeia, care mai are cinci copii, este din Rugăsești, județul Cluj. Ar fi născut vineri noapte, deși nimeni din familie nu știa că este gravidă. Fratele ei a sunat la ambulanță când a văzut că femeia sângerează puternic și a cerut ajutorul medicilor. Ulterior a fost găsit și bebelușul: o fetiță deja decedată în cada din baie.

Medicii spun că bebelușul s-a născut viu, chiar la termen, însă a murit în cele câteva ore în care a fost lăsat nesupravegheat în cadă.

Femeia a fost transportată la spital, unde a fost internată, iar fetița a fost preluată de medicii legiști. Aceștia au stabilit că fetița a intrat stop cardiorespirator provocat de o hemoragie masivă, după ce mama nu a tăiat corect cordonul ombilical.

Cunoscuții femeii spun că soțul acesteia ar fi părăsit-o, iar aceasta avea o relație cu un alt bărbat. Cel despre care se presupune că era tatăl copilului.

Deocamdată, anchetatorii iau în calcul trei variante în acest caz: avort provocat, avort spontan sau pruncucidere. Însă toate indiciile duc spre ultima variantă.


Sursa: observatornews.ro