Caz penal pentru „turism sexual” - Argeșean reținut pentru tâlhărie și violență


Poliţia Staţiunii Predeal are pe masă un dosar penal pentru „turism sexual”, dar cu clienţi violenţi. 

Cazul pe scurt: un bărbat din Argeş, de 40 de ani, şi-a luat cazare în Predeal, a sunat după o fată, iar finalul a fost unul neaşteptat. Tinerica de 21 de ani venită după bani, ar fi fost agresată fizic de către bărbatul în cauză, iar ulterior, având un comportament ameninţător, acesta i-ar fi sustras o sumă de bani.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 21 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o locaţie turistică amplasată pe raza Staţiunii Predeal, ar fi fost agresată fizic şi ulterior deposedată de o sumă de bani, de către o persoană de sex masculin. Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 ani, din judeţul Argeş, s-ar fi cazat la o pensiune din staţiune, iar în urma unui anunţ postat pe un site online, ar fi contactat-o telefonic pe tânăra în cauză, stabilind o întâlnire cu aceasta în vederea obţinerii unor favoruri sexuale, contracost. La un moment dat, între cele două persoane au survenit neînţelegeri, în urma cărora femeia ar fi fost agresată fizic de către bărbatul în cauză, iar ulterior, având un comportament ameninţător, acesta i-ar fi sustras o sumă de bani”, a transmis comisar de poliţie Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, suspectul a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în arestul Poliţiei de la Braşov. 

„Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de «tâlhărie calificată» şi «lovirea sau alte violenţe», instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei”, a mai precizat sursa citată.


Sursa: bzb.ro