Caz înfiorător în Argeș: Tată acuzat de viol - 7 copii chinuiți

Caz înfiorător în comuna Poiana Lacului. Șapte copii au fost chinuiți luni la rând de cel care trebuia să le fie tată și protector.

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința argeșeanului.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore fiind cercetat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de viol și rele tratamente aplicate minorului.


Mai exact, din datele oferite de anchetatori, argeșeanul din Poiana Lacului și-ar fi agresat fizic toți cei șapte copii și ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa minoră. Chinurile la care au fost supuși copiii au durat luni la rând, în perioada februarie 2018 - noiembrie 2019.


Argeșeanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Acesta a fost prezentat în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.