Update: Agresorul Andreei - pus sub control judiciar

Atenție!!! Materialul video conține scene cu puternic impact emoțional

O fată de 18 ani din localitatea Drăganu a trecut prin clipe groaznice, fiind supusă la momente de tortură chiar de către fostul iubit, un tânăr de 24 de ani, din Morărești. Andreea a contactat redactorii Sursa Ta în urma unor articole apărute în presă, conform cărora aceasta ar fi fost bătută de iubit, în noaptea de Dragobete, pentru că i-ar fi sunat telefonul în timpul unei plimbări romantice, iar acesta ar fi descoperit că presupusa iubită vorbea prin mesaje cu mai mulți băieți.

Fata spune că lucrurile nu au decurs așa și că individul respectiv este fostul iubit, nu actualul, așa cum s-a vehiculat. De asemenea, susține că în niciun caz nu se aflau în timpul unei plimbări romantice.

CITEȘTE ȘI ... Colegiul „Armand Călinescu” – unitate-etalon în Piteşti pentru consumul de substanţe

 

Andreea a povestit pentru Sursa Ta drama prin care a trecut în noaptea de Dragobete. Potrivit fetei, cei doi au fost împreună un an de zile, dar de două luni a rupt relația cu băiatul respectiv, în urma unui alt episod violent. Acum, tânăra are o altă relație, însă fostul iubit a continuat să o caute. Zilele trecute a fost plecată într-o vacanță, iar la insistențele fostului a acceptat să vină să o ia de la autogară. Nicio clipă nu a crezut că va trece printr-un adevărat coșmar, mai ales că cel în cauză dădea de înțeles că s-a schimbat și că ar putea avea o relație de amiciție.

Bărbatul a venit și a luat-o de la autogară, din Pitești. Pe drum totul a decurs normal, cei doi discutând și glumind, fără ca tânărul de 24 de ani să dea semne de violență. La un moment dat, Andreea a primit un mesaj de la mama ei, care o întreba când ajunge acasă. A fost de ajuns ca bărbatul să se enerveze și să se apuce să îi ceară explicații. Mai mult, a insistat să îi dea telefonul pentru a-i verifica conversațiile.

„O auzi cum plânge? O omor în seara asta! O desfigurez!”

Ulterior, când au ajuns în Drăganu, băiatul ar fi rugat-o să mai rămână cu el în mașină pentru a discuta despre relația lor care se încheiase, dar pe care spera să o reia. A oprit autoturismul, iar apoi ar fi continuat să îi ceară telefonul pentru a vedea cu cine vorbește. Andreea a refuzat, spunându-i că nu mai au nicio legătură. Pentru că nu s-a supus, fostul iubit ar fi recurs la violență:

„M-a prins de mână și a început să tragă de mine, pentru a-mi lua telefonul. M-am zbătut pe scaunul din față, iar într-un final, pentru că nu reușea să mi-l ia, mi-a dat un pumn în maxilar. Atunci m-a luat amețeala, iar el a reușit să îmi ia telefonul din buzunar. După ce m-a lovit, de frică, am sărit pe bancheta din spate. Nu știam ce să fac. Nu am reușit să fug, pentru că blocase ușile mașinii. A căutat în telefon și a văzut mesajele cu actualul iubit. În acel moment a turbat și a început din nou să mă bată. Mi-a dat pumni în coaste, mâini, picioare, așa cum se observă și în videoclip. Mă scuipa, mă înjura.”

   Imagini cu puternic impact emoțional!


Filmulețul a fost realizat chiar de către agresor pentru a-i trimite iubitului fetei, potrivit acesteia. Mai mult, victima susține că bărbatul ar fi trimis și mesaje audio actualului prieten, în care îi spunea: „O auzi cum plânge? O omor în seara asta, o desfigurez!”. Înregistrările audio le-ar fi șters din telefon, însă a omis să șteargă și filmulețul în care fata este bătută, înjurată și umilită.

„Într-un final mi s-a făcut rău. L-am implorat să mă lase să ies din mașină pentru că îmi venea să vomit. Am vomitat, mi-a dat să beau o gură de suc, iar apoi mi-a promis că nu mă mai lovește, dar să vin pe scaunul din față și să vorbim. Eu i-am spus că nu vreau să rămân, l-am rugat să mă lase să plec. La un moment dat, a deschis ușa mașinii cu cheia, iar eu am ieșit autoturism, sperând că voi reuși să fug. Din cauza stării în care mă aflam, nu am reușit, m-am împiedicat. M-a prins, m-a luat de păr, mi-a mai dat un pumn la coaste, lăsându-mă pentru câteva clipe fără aer și m-a băgat înapoi în mașină. Apoi, mi-a luat telefonul și l-a băgat în torpedo”, susține fata.

 

După ce a scăpat, i-a aruncat geamantanele în drum

Victima spune că a reușit să scape de agresor, luptându-se cu el. Lipsită de puteri, dar speriată că i-ar putea face lucruri și mai îngrozitoare, a început să se zbată din nou și l-ar fi lovit cu piciorul în piept, iar apoi ar fi fugit.

„Ulterior, am descoperit că mi-a aruncat geamantanele în drum, iar multe lucruri mi-au dispărut, fiind probabil luate de oamenii care au trecut prin zonă”, mai spune fata.

Ajunsă acasă, înspăimântată, Andreea i-a povestit mamei ei prin ce chinuri a trecut. Au vorbit, punându-se de acord că trebuie să facă plângere la poliție. Realizând că în telefon ar putea exista anumite probe împotriva bărbatului (filmulețul și înregistrările făcute chiar de către el), tânăra și-a rugat fratele să o însoțească la locul de muncă al fostului iubit pentru a-și recupera telefonul. Acolo, a început un alt scandal. Fratele Andreei l-a rugat pe individ să îi dea telefonul, însă acesta a refuzat să îl înapoieze, motivând că a fost cumpărat de el. Pe de altă parte, fata susține că aceasta este o minciună, iar telefonul l-ar fi primit cadou chiar de la fratele ei. În cele din urmă, au reușit să îl ia, însă agresorul a ieșit cu un par și i-ar fi lovit mașina:

„Fratele meu s-a urcat în mașină și a dat să plece. El a ieșit în fața noastră cu un par. S-a pus în fața autoturismului, împreună cu un coleg, ca să nu îi putem ocoli. Noi am oprit mașina, iar în acel moment a lovit parbrizul chiar pe partea în care mă aflam eu. Când s-a dat câțiva pași mai în spate pentru a mai lovi o dată parbrizul, fratele meu a călcat accelerația și am reușit să fugim. Am fost la secția de Poliție și am depus plângere.”

Fata susține că vrea să se facă dreptate și a decis să facă public videoclipul în care se vede clar că a fost bătută pentru că îi este teamă că întreaga poveste va fi mușamalizată. De asemenea, a ținut să precizeze că lucrurile nu au decurs așa cum au fost prezentate inițial:

„Vreau să se afle adevărul și n-aș vrea să treacă nicio fată prin ce am trecut eu. Nu sunt iubita lui, nu a fost vorba de o seară romantică și nu au fost doar câteva palme. M-a lovit cu pumnii. Totodată, nu am uitat telefonul în mașina lui, mi-a fost luat prin violență și în niciun caz nu vorbeam cu mai mulți bărbați, ci doar cu actualul meu prieten”.

 

De asemenea, tânăra de 18 ani spune că a rămas cu sechele în urma bătăii la care a fost supusă și își dorește ca bărbatul să plătească pentru faptele lui. 

Pe 27 februarie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ”sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare și distrugere”, potrivit polițiștilor.

 


Update

Tânărul de 24 de ani, din Morărești, a fost prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar acum se află sub control judiciar pentru 60 de zile. De asemenea, are interdicție să se apropie de Andreea și de fratele ei, dar și să părăsească localitatea.