Caz de COVID la Campionii FC Argeș. Meciul cu Mioveniul a fost amânat

News alert în play-off-ul Ligii 2, dar și în Argeș. Meciul dintre Campionii FC Argeș – CS Mioveni programat pentru această seară, de la ora 20.00, a fost amânat, după ce a fost confirmat un caz de COVID-19 în cadrul staffului Campionii FC Argeș.

CITEȘTE ȘI ... (video) Imobile distruse de flăcări. Totul de la o butelie


Vorbim despre unul dintre masori. Rezultatul testului efectuat ieri a sosit în această dimineață, fiind pozitiv. Direcția de Sănătate Publică Argeș a demarat deja ancheta epidemiologică la clubul din Pitești.


”Următoarea etapă a play-off-ului e programată luni și marți, 20 și 21 iulie. Argeșul are meci în deplasare la Rapid (21 iulie, ora 18:30), iar CS Mioveni joacă pe teren propriu cu UTA (20 iulie, ora 17:30). Reprogramarea partidei Campionii FC Argeș – CS Mioveni s-ar putea face pentru săptămâna următoare, pentru ziua de joi, ori peste două săptămâni, la data de 28 sau 29 iulie.”, anunță prosport.ro


Reamintim că, săptămâna trecută, doi arbitri din Argeș au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Primul a fost Robert Avram, din Pitești, prezent în lotul de Liga 2, iar al doilea a fost Iulian Călin, din Ștefănești.


”Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul programat inițial azi, 14 iulie, de la ora 20:00, după ce o persoană din cadrul clubului FC Argeș a fost depistată pozitiv.

Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile.

DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești.”, anunță FRF.