Cavalerii vinului își acreditează noii membri - EVENIMENT DE AMPLOARE ÎN PITEȘTI!

Ordinul European al Cavalerilor Vinului, după cum este cunoscută frăția care are ca datorie transmiterea tradițiilor viniviticole multimilenare ca element cultural component al identității europene, organizează în Pitești o ceremonie de acreditare.


Această organizație conține peste 5.000 de membri din 27 de țări și își revendică tradiția din ordinele cavalerești medievale, în special din cea a Ordinului Sfântului Gheorghe de la 1273, respectiv 1308 și 1468, preluând de la acestea principiile de bază ale cavalerismului, respectiv cinstea, onoarea, demnitatea și morala creștină.
Ceremonia de acreditare a noilor membri va avea loc pe data de 6 mai și reprezintă o ocazie optimă pentru promovarea internațională a județului Argeș.


Manifestările se vor desfășura conform ceremonialului specific Ordinului, după următorul program:
Ora 15:45 – Întâlnirea participanţilor în Piața „Vasile Milea” (Prefectura Pitești)
Ora 16:00-16:30 – Deplasare în formaţie pe traseul Piața „Vasile Milea” - Primăria Pitești pe bulevardul pietonal, însoţiţi de Fanfara Argeşul și de cavaleri călare.
Ora 16:30-16:45 – Întâmpinarea cavalerilor de către oficialitățile Primăriei Pitești
Ora 16:45-17:45 – Ceremonia de acreditare a noilor membri în Sala de Festivităţi a Primăriei Pitești
Ora 17:45-18:00 – Final de ceremonie (felicitări, şampanie, fotografii de grup).


Sfârșitul ceremoniei va avea loc la restaurantul Cornul Vânătorului, unde membrii Ordinului din Legatul Pitești vor ține o licitație în vederea sprijinirii taberei pentru copiii bolnavi de cancer, MagiCAMP Pucioasa.
Organizatorii evenimentului fac un apel tuturor cetățenilor, declarând următoarele: „Mulțumim celor care prin efortul personal s-au implicat în acest proiect și, totodată, îi invităm pe cei care vor să susțină acest proiect caritabil în continuare să doneze în următorul cont: Cont RON: RO 27 BTRL 0030 1205 A195 31XX
Banca: Banca Transilvania, Sucursala Pitești
Beneficiar: Ordinul European al Cavalerilor Vinului, Legatul Pitești
Vă mulțumim pentru prietenie și generozitate!“


Astfel, dacă vă doriți să deveniți membri ai onorabilei organizații sau vreți să ajutați la însănătoșirea pacienților din tabăra MagiCAMP Pucioasa ori doriți să vă delectați participând la manifestările programului artistic și cultural, 6 mai este ocazia ideală să vă puneți în practică dorințele.