Cauți un job? Vino la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți!

Vineri, 20 octombrie, toți absolvenții de învățământ, de orice nivel, sunt invitați să participe la Bursa locurilor de muncă desfășurată în Pitești, la Universitatea Constantin Brâncoveanu, începând cu ora 10:00. La eveniment pot participa și alte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc să își schimbe job-ul.

Oamenii dornici să lucreze vor avea șansa să se întâlnească cu angajatorii și să poarte discuții preliminare înaintea interviului propriu-zis.

Până la această dată, peste 20 de agenți economici din mai multe domenii de activitate și-au anunțat participarea, care vor pune la bătaie 740 de locuri de muncă. Cei ce au studii superioare vor avea la dispoziție 39 de posturi vacante, cele mai multe dintre ele fiind destinate profesiei de inginer.

Agenții economici interesați să participe la bursă sunt rugați să transmită oferta locurilor de muncă vacante la 0248/222415, fax- 0248/222582 sau e-mail ajofm@ag.anofm.ro, cu specificația „Pentru bursa locurilor de muncă”.