Cauți o soluție de iluminat accesibilă și eficientă pentru locuința ta? Iată de ce trebuie să alegi TBM Light!

Investițiile pe care le facem pentru locuințele noastre sunt de departe cele mai importante având în vedere că acestea au menirea de a ne spori confortul pe care îl resimțim în cadrul acestora. În cele mai multe dintre cazuri însa, investițiile pe care le facem pentru locuințe sunt unele de durată, astfel că este esențial să ne asigurăm că luăm cele mai înțelepte decizii. Iluminatul este mai mult decât esențial în cadrul locuinței și nu numai, astfel că una dintre deciziile pe care trebuie să le luăm este cea cu privire la tehnologia care se pliază cel mai bine pe necesitățile noastre.
La ora actuală avem acces la câteva tipuri de tehnologii atunci când vine vorba despre iluminat, astfel că avem becuri led, becuri incandescente, precum și becuri halogen, fiecare dintre acestea având avantajele de rigoare. Dintre toate aceste opțiuni însă, una dintre cele mai bune pe care le avem sunt becurile led care deși au un preț de achiziție mai mare, aduc o serie destul de variată de avantaje atât în ceea ce privește calitatea, precum și consumul de energie.

TBM Grup vine cu soluția - soluții de iluminat LED.

Poți economisi mai multe de 90% din factura la electricitate cu ajutorul soluțiilor verificate de iluminat cu LED. Mai mult, investiția va fi amortizată în mai puțin de 3 luni.
Dacă până acum nu v-am convins, vedeți mai jos TOP 10 beneficii ale iluminatului cu LED!

1. Durata de viata

Durata de viata se numara printre cele mai mari beneficii. LED-urile au o durata de viata de pana la 100.000 ore. Asta inseamna 11 ani de functionare continua, sau 22 de ani la functionare de 50%. Daca ai lasa un LED sa functioneze timp de 8 ore pe zi ar dura in jur de 20 ani inainte de a trebui sa il inlocuiesti.

2. Eficienta energetica.

LED sunt astazi cele mai eficiente solutii de iluminat datorita faptului ca transforma energia electrica in proportie de peste 80%-90% in lumina, fata de solutiile de iluminat traditionale, care convertesc doar 10%-20% din energia electrica in lumina, restul transformandu-se in caldura.

Ca urmare, peste 80% din electricitatea consumata este pierduta sub forma de caldura. Imagineaza-ti urmatorul scenariu:

Daca ai o factura energetica de 1000 euro pentru iluminat, atunci 800 de euro sunt pierduti sub forma de caldura. In cazul iluminatului cu LED factura ar fi de doar 200 de euro!

Durata de viata mai lunga a LED-urilor actioneaza ca un multiplicator al eficientei atunci cand este vorba de solutii industriale, datorita faptului ca mentenanta este aproape 0!

3. Prietenos cu mediul

LED-urile sunt fara elemente chimice toxice. Cele mai multe surse de lumina clasice contin mercur, care este toxic pentru mediu, dar si pentru oameni, in cazul in care se fisureaza sticla acestora.

LED-urile sunt facute din 100% materiale reciclabile.

4. Durabilitate

LED-urile nu sunt afectate de vibratii, pot rezista foarte bine intemperiilor de afara, rezista foarte bine la variatiile de temperatura.

5. Zero emisii de Ultra Violete

LED-urile produc foarte putina lumina infrarosie si aproape zero radiatii ultraviolete.

Ca urmare, sunt extrem de bune in locurile unde radiatiile UV sunt daunatoare, precum in supermarketuri, muzee etc.

6. Flexibilitate in design

LED-urile pot fi asamblate intr-o multitudine de forme pentru a maximiza iluminarea. Pot fi controlate individual pentru a obtine efecte spectaculoase de iluminare atunci cand este necesar. In plus, lumina lor poate fi calda, rece sau neutra.

7. Operationale in conditii extreme de temperatura

LED-rile pot functiona foarte bine in conditii extreme de temperatura, precum afara sau in cazul spatiilor frigorifice.

8. Dispersia luminii

LED-rile sunt facute astfel incat sa directioneze lumina acolo unde este nevoie de ea fara a mai fi necesare reflectoare speciale suplimentare.

9. Aprindere instantanee & Rezistenta la multiple cicluri de aprindere/stingere

LED-urile se aprind instantaneu si ofera maximul de energie luminoasa tot instantaneu, spre deosebire de unele becuri care au nevoie chiar de 1 minut de functionare inainte de a lumina la intreaga capacitate.

10. Tensiune mica

O sursa de tensiune mica este suficienta pentru a le face sa se aprinda. Ca urmare sunt pretabile si in aplicatii mixte, unde se pot folosi panouri foto-voltaice pentru alimentarea lor.

Vizitează site-ul dedicat sau contactează TBM Grup pentru mai multe detalii!

 

TBM Grup este singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management.