Cauți locuință in Pitești? Ansamblul rezidențial CATALI este alegerea ideală!

Cauți locuință in Pitești? Ansamblul rezidențial CATALI este alegerea ideală!

Vrei să te muți in casă nouă? Cauți un apartament sau o garsonieră care să te reprezinte, unde să te simți cu adevărat acasă? Ansamblul rezidențial Complex Catali vine in intâmpinarea dorințelor tale cu o ofertă amplă și avantajoasă, atât din punct de vedere financiar cât și a condițiilor și a standardelor de calitate.

De asemenea zona unde este amplasat ansamblul de locuințe vine cu un mare plus pentru viitorii locatari. COMPLEX CATALI este situat in cartierul Nord din Pitești, în spatele Centrului Medical Ambra. In apropiere aveți centrul comercial Kaufland, Piața Găvana, Școala Nr. 19, Școala Nr. 14, stația de autobus și este construit la câteva minute distanță de centrul orașului.

Proiectul este alcătuit din 3 corpuri de imobile, cu 5 și 6 etaje, însumând un număr de aproximativ 120 de locuințe. Proiectul conține garsoniere, apartamente cu 2, 3 și chiar 4 camere, cu suprafețe cuprinse între 60 și 120 mp.

Viitoarea locuință se vinde la cheie, fi nisajele interioare putând fi alese dintr-o gama variată de modele și materiale de calitate. Toate apartamentele vor fi utilate cu centrală termică în condensație,

De asemenea, fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare în curtea imobilului, prevăzut un + 10% locuri de parcare pentru vizitatori.

Nu in ultimul rând oferta financiară vine in intâmpinarea dumneavoastră cu prețuri foarte bune. Contravaloarea apartamentelor poate fi achitată atât cash, cât și prin intermediul creditelor bancare. Relația solidă a dezvoltatorului cu toate instituțiile bancare vine în sprijinul clienților în etapa de obținere a finanțării, indiferent dacă este vorba de un credit ipotecar clasic sau de obținerea resurselor necesare prin programul PRIMA CASĂ.

Pentru detalii sunați la : 0724527878