Câștigă o sesiune de shopping de 500 de lei cu VIVO! Piteşti

Se anunță o vară cu premii și oferte fierbinți la Vivo! Pitești. Reprezentanții centrului comercial le-au pregătit piteştenilor o campanie cu premii speciale, în perioada 22 iulie - 25 august. Astfel, clienţii care fac cumpărături în această perioadă din magazinele din VIVO! Pitești pot profita de oferte speciale, reduceri de până la 70% şi au şansa de a câștiga săptămânal premii constând în sesiuni de shopping în valoare de 500 RON fiecare. 


Pentru a participa la campanie, clienții trebuie să facă cumpărături din centrul comercial în perioada menţionată mai sus și să se prezinte la biroul de informații, în aceeași zi, cu un act de identitate și bonul fiscal pentru a se înscrie la tombolă prin intermediul aplicației online VIVO! 

 

 

 

 

 

Duminica Poveştilor Clasice


VIVO! Pitești se transformă duminica aceasta într-un tărâm de basm din poveştile clasice ale copilăriei. Prichindeii sunt invitați în centrul comercial pentru o nouă rundă de jocuri şi voie bună. unde vor avea parte de o zi de poveste. Teatru de păpuşi, ateliere de creaţie, muzică, dans şi multe surprize îi aşteaptă pe cei mici.


Începând cu ora 16.00, micuţii vor avea parte de trei ore de distracţie și activități educative. Copiii vor învăța să confecționeze curcubee de vară la atelierul veseliei și se vor distra dansând, jucând jocuri şi pictându-se pe faţă. Apoi vor putea urmări un spectacol clasic de teatru: Punguţa cu 2 bani. Muzica şi textul original, mascotele şi personajele vor face deliciul publicului prezent. La finalul evenimentului vor primi cadou câte un balon modelat.