Cătălin Rădulescu, reacție dură după discursul lui Iohannis:”Trebuia să spună de ce... ”

Cătălin Rădulescu, deputat PSD Argeș, a avut o reacție dură la ieșirea din sala Parlamentului, în momentul în care președintele Klaus Iohannis ținea un discurs.
Recunoscut pentru reacțiile sale spontane și necontrolate, deputatul Rădulescu a ieșit din nou în evidență prin cele declarate:
"Trebuia să spună de ce a lăsat DNA si SRI sa ancheteze oamenii. Noi nu facem parte din 6.2 mil de români. Să stea cu poporul lui. Suntem aleşi ai poporului nostru, nu ai poporului lui."

Întrebat de jurnaliștii prezenți pe holurile Parlamentului, de ce s-a simțit jignit, argeșeanul Rădulescu a declarat: "Nu vreau să stau să ascult un penal. Am ieşit din sală pentru că nu spune de ce a acceptat ca SRI şi DNA, patru ani de zile, să facă echipe mixte să ancheteze oameni, asta trebuie să ne spună, că era preşedinte, e preşedinte. Nu e preşedintele nostru, să stea cu cine l-a ales. Să stea cu poporul lui. Noi suntem aleşi ai poporului nostru, nu ai poporului lui...Dacă azi venea cu mesaj de pace, cu un mesaj frumos, ca să stăm să discutăm la masă, era ok, dânsul a venit cu un alt mesaj"
Reamintim că deputatul PSD a fost condamnat definitiv, în decembrie 2016, de instanţa supremă, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia.

Astăzi, în timpul discursului șefului statului, parlamentarii PSD au părăsit sala, simțindu-se jigniți de declarațiile lui Klaus Iohannis.