Cătălin Gherzan: Populația huiduie și critică dur deciziile coaliției de guvernare, care, după părerea mea, sunt pline de absurd

Cătălin Gherzan exprimă ceea ce simt mulți argeșeni: „Populația huiduie și critică dur deciziile coaliției de guvernare, care, după părerea mea, sunt pline de absurd și netransparente”

 

Într-un context pandemic fără precedent, când totul se raportează la ce se întâmplă din punct de vedere sanitar, asistăm la un spectacol trist oferit de către decidenții de la nivel central, ce dezamăgește populația, o consecință fiind și izbucnirile publice din stradă. Politicianul Cătălin Gherzan, de la PMP, iese și exprimă ceea ce mulți argeșeni au pe suflet:


„Media este plină de contrele ce se pun în coaliția de la guvernare. UDMR-ul spune, prin vocea lui Kelemen Hunor, că multe decizii ale partenerilor de guvernare, nu și le asumă. PNL-ul spune, prin vocile unor parlamantari, că USR Plus nu iau decizii profesioniste și în favoarea populației. Populația huiduie și critică dur multele decizii pe care le ia coaliția de guvernare, care, după părerea mea, sunt pline de absurd și netransparente. 
Și atunci vin și întreb: despre ce fel de transparență vorbeați, domnilor, în perioada campaniilor? Despre ce fel de protejare a populației și a industriei povesteați, că despre parcurile industriale și modul în care vom aduce românii înapoi din lumea largă, pentru a le da locuri de muncă bine plătite, știm. 


Este normal sau aproape normal să nu fi anticipat pandemia. Și știm asta din declarațiile președintelui și ale guvernanților. Dar să o mai și gestionezi prost, în defavoarea populației:

- fără a asigura minimul de protecție agenților economici pe care îi distrugi (și nu vorbesc numai despre HoReCa); 
- să aștepți doar ajutoare umanitare pentru a utila spitalele (în afară de combinațiile care se fac pe consumabilele enorm de rapid consumate și scumpe);
- să ai același numar de paturi la ATI, după ce constați cu un an în urmă că nu avem locuri suficiente (bine, s-ar putea să avem mai puține dacă scădem secțiile care au luat foc);
- să te miri că se îngroapă oamenii dezbrăcați după ce ai dat un ordin de ministru în acest sens...
- să recomanzi vaccinurile pentru a scăpa de virus, dar să aplici aceleași restricții ca și celor nevaccinați, asta după ce ni se spune că persoanele vaccinate nu iau virusul și nici nu îl mai pot transmite. Că altfel nu îi mai văd eficiența.


Cât de multe exemple putem da pentru a înțelege că nu suntem pe direcția bună?
Ce vom mai putea repara după ce vom constata că nu mai putem repara?

 

GUVERNANȚI, vă rugăm... GUVERNAȚI-NE BINE!”, este mesajul lui Cătălin Gherzan.

 

Sursa: Săptămânal Ancheta