Cătălin Gherzan: Ne apucăm din nou să facem blocuri fără respectarea niciunei norme legale sau de bun-simț?!

Cu ochii pe deciziile și declarațiile administrației locale, dar și ale Consiliului Local, Cătălin Gherzan, fost candidat la Primăria Pitești, își exprimă dezamăgirea privind viziunea actualilor decidenți privind evoluția Piteștiului din punct de vedere urbanistic, prevăzând o sufocare a zonelor rezidențiale, unde se construiește fără noimă. 

„Facem informare și consultare publică referitoare la PUZ, PUG, PUD ale orașului Pitești, de dragul de a arăta transparență. Greșit! Este doar opacitatea mascată. Asta după campaniile locale și parlamentare în care fiecare a spus ce i-a trecut prin cap, fără nicio emoție că ar trebui să dea socoteală pentru vorbele spuse și, mai mult, să le pună în practică. Sloganul FAPTE, NU DOAR VORBE! a rămas un biet slogan ce se va repeta la alegerile următoare fără nicio rușine sau asumare anterioară. 

Ne apucăm din nou să facem blocuri fără respectarea niciunei norme legale sau de bun-simț?!

Blocuri puse între case fără a respecta norma de înălțime a zonei, fără a anticipa faptul că branșamantele de apă sau canalizare nu mai pot face față, fără a analiza ambuteiajele ce se vor crea din cauza înmulțirii mașinilor în zonă, fără a avea în vedere că locurile de parcare sunt și vor rămâne insuficiente, uitând că în blocurile respective vor locui și copii care nu vor beneficia de un loc de joacă pentru că rechinii imobiliari nu văd decât oportunitatea de a scoate câți mai mulți bani, întinzând blocurile pe toată suprafața terenului achiziționat.

NOI CHIAR NU PUTEM ANTICIPA CĂ TOT CE PIERDEM, BUCATĂ CU BUCATĂ, SE VA TRANSFORMA ÎNTR-UN CRATER DIN CARE NU VOM MAI PUTEA IEȘI?!

Au ajuns oamenii să se plângă de faptul că unii udă grădinile, alții spală mașinile, motiv pentru care scade presiunea de apă în rețea, că atunci când plouă sar capacele de la canalizare și se umple strada cu dejecții. Păi atunci când se construiesc fără niciun plan de sistematizare blocuri peste blocuri, în zone în care sunt doar case, ei reușind să pună blocuri și cu câte 12 etaje, la ce să ne așteptăm?!

Pentru a exemplifica amintesc zonele în care RECHINII IMOBILIARI, nu dezvoltatorii, construiesc cu acordul și concursul primarului (cel din mandatul anterior, ce-i drept), al Consiliului Local și al Comisiei de Urbanism: Căpitan Cuțui, Craiovei (în capătul pantei unde erau derdelușurile pentru copii), Trivale, Găvana (în pantă, lângă sediul BCR), nemaivorbind despre blocurile construite în mandatul anterior. Mandatul -1 pentru Pitești, în care s-au construit celebrele trei blocuri de lângă biserica din Găvana 3, ce au între ele 4 (patru) metri distanță. 

Râdeți voi de noi și umiliți-ne cu deciziile voastre controversate, dar nu uitați că veți fi la fel ca noi atunci când nu veți mai putea lua decizii și lumea vă va urî!”, este mesajul transmis de către Cătălin Gherzan.