Cătălin Gherzan, în lupta pentru Primăria Pitești!

Cătălin Gherzan, președințele ALDE Pitești și managerul Lexford Castel, și-a anunțat de curând candidatura pentru Primăria Municipiului Pitești. A intrat în lupta electorală cu planuri mari și cu dorința de a rezolva problemele dure ale piteștenilor.

CITEȘTE ȘI ... Un nepot „familist”. Și-a bătut ambii unchi!


Experiența de peste 15 ani în domeniul educației, fiind managerul unui prestigios centru educațional din Argeș, și proiectul politic în care este angrenat, l-au determinat pe Cătălin Gherzan să acceadă la o primă funcție administrativă.

”Întotdeauna mă voi implica în educația copiilor. De aproape 15 ani activez în domeniul educației. Mi-am îndreptat atenția către politică pentru copii și pentru un viitor mai bun al lor. 

Așa cum mă adresez în viața de zi cu zi, la fel voi proceda și cu cetățenii orașului Pitești! Voi fi printre ei pe stradă sau în locuri în care cineva are ceva de spus, nu doar din birou la audiențe. Voi organiza cu precizie ordinea rezolvării problemelor actuale, fără doar și poate!

Știu că aceste probleme nu sunt puține. Exista soluții în rezolvarea supraaglomerării școlilor şi grădinițelor. Se va face ecologizare permanentă în tot orașul. Cu siguranță sunt soluții pentru ca gropile de pe străzi sa fie acoperite mai repede și mai trainic. Orice problemă are și o rezolvare!

Știu care sunt problemele, să găsim împreună soluțiile!”