Cătălin Gherzan și-a dat demisia din PER !


Cătălin Gherzan a demisionat din funcția de președinte PER Argeș, deoarece Cătălin Rădulescu a fost impus de la Centru pentru conducerea filialei.

Cătălin Rădulescu, deputatul "Mitralieră" care a fost dat afară din PSD, a fost impus în funcția de președinte executiv al PER Argeș și a fost desemnat cap de listă pentru Camera Deputaților.

În acest context, Cătălin Gherzan, de curând numit la conducerea filialei din Argeș, a demisionat din funcția de președinte al PER Argeș, profund deranjat de intruziunea de la centru.

Domnul Gherzan este cel care s-a implicat total în campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie, acesta fiind candidat al PER pentru funcția de primar al municipiului Pitești unde a reușit un scor rezonabil, făcând vizibil și promovând cu succes partidul.

În urma celor întâmplate Catălin Gherzan a declarat următoarele:

"După o perioadă de aproape un an în care, cu forțe proprii, oameni motivați și elan ecologist, Gherzan a ridicat un partid necunoscut pe plan local, acum au apărut Impunerile de la Centru.
Șef de campanie, locul 1 pe lista Camerei Deputaților și nou președinte al PER Arges, va fi deputatul "Mitralieră", Catalin Radulescu.
Să mai crezi în corectitudinea politică!"