Cătălin Gherzan: ,,Educația este foarte importantă deoarece deschide mintea și joacă un rol vital în societatea noastră

Uniunea ziariștilor profesioniști din România în parteneriat cu Universitatea din Pitești și Universitatea Constantin Brâncoveanu a organizat dezbaterea publică de înaltă ținută academică pe tema "Universitatea, inima cetății".

Alături de domnul președinte UZPR, Mihai Golescu au mai fost domnii rectori Dumitru Chirleșan și Ovidiu Puiu, membri ai AOA si candidații la funcția de primar al Piteștiului.

Cătălin Gherzan, candidatul PER la funcția de primar al Piteștiului a luat parte la dezbaterea,, Universitatea, inima cetății, unde și-a prezentat o parte din proiectele care îi vizează pe elevi și studenți, dar și pe tineri în general. 

Un bun gospodar știe că educația este baza reușiteiîn orice domeniu de activitate, așa încât va pune accent pe dezvoltarea și modernizarea mediului în care copiii și tinerii evoluează și se pregătesc pentru viitor.Cătălin Gherzan, candidat la funcția de primar al municipiului Pitești, știe foarte bine aceste lucruri, având în vedere că este la cârma unei instituții de învățământ de succes din Pitești de ani buni.

Cătălin Gherzan și-a prezentat proiectele concret și a răspuns punctual la toate întrebările supuse dezbaterii:

- Voi sprijini școala, de la ciclul primar pînă la facultate; studențimea este un factor important de ridicare al nivelului cultural și civizațional al unei comunități;

- Intership bine plătit stabilit între primărie și universități, cu medierea și implicarea Asociației Oamenilor de Afaceri, poate fi un start de succes în carieră, o modalitate excelentă pentru a căpăta experiență practică, șansă de a cunoaște profesioniști din fiecare domeniu;

- Sistem ,,de preambalare" al viitorilor absolvenți, creând facilități administrative pentru firmele care îi preiau din timpul facultății, testându-i pe studenții ce vor deveni în urma absolvirii, angajați ai lor în cunoștință de cauză;

- Voi stimula firmele care vor fi dispuse să angajeze part-time studenți;

- Îmi propun să acord o atenție specială mediului academic din Pitești. Asta înseamnă că cel puțin la două luni să invit la ședința Consiliului Municipal pe reprezentanții universitățiilor, pentru a discuta la cald probleme care apar în funcționarea lor normală.

,, Educația este foarte importantă deoarece deschide mintea și joacă un rol vital în societatea noastră. Dacă vrei să trăiești bine, trebuie să înveți bine", este îndemnul candidatului Cătălin Gherzan.


Acest material a fost comandat de Partidul Ecologist Roman – Filiala Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200195