Cătălin Gherzan cere DSP-ului situația reală a cazurilor COVID în Argeș!

Cătălin Gherzan, candidat la funcţia de primar al Municipiului Piteşti și managerul şcolii şi grădiniţei Lexford Castel, transmite Direcției de Sănătate Publică Argeș un mesaj prin care solicită situația reală a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus raportate pe teritoriul județului.


”În spiritul crezului ecologist "ALEGE VIATA", conducerea Partidului Ecologist Roman filiala Argeș,  având în vedere situația îmbolnavirilor cu SARS Cov2 atât în Pitești cât si pe teritoriul întregului nostru județ, solicită D.S.P.Argeș următoarele date oficiale:

-Situația reală a numărului argeșenilor infectați cu Covid 19;
-Situația reală a numărului angajaților infectați cu Covid 19 din cadrul unitaților de producție și procesarea alimentelor;
-Situația reală a numărului angajaților infectați cu Covid 19 din cadrul centrelor comerciale si a supermarket-urilor.”, este mesajul postat pe pagina de socializare.

 

Cătălin Gherzan vorbește și despre necesitatea efectuării testelor RT-PCR precum și a testelor anticorpi pentru angajații din hyper și supermarkete.

”Conducerea P.E.R. Argeș solicită D.S.P. Argeș efectuarea obligatorie a testelor RT-PCR precum și a testelor anticorpi, pentru intreg personalul unităților de retail gen hyper sau supermarket, dar si obligarea acestor unități de comerț de a asigura în incinta lor si cu caracter permanent (conform dispozițiilor legale in vigoare), prezența personalului medical.”