Cătălin Gherzan: Alege PĂDUREA TRIVALE ARIE PROTEJATĂ!

Președintele Partidului Ecologist Român filiala Pitești, Cătălin Gherzan, a publicat în mediul on-line un mesaj referitor la decizia Primăriei Pitești de a include în cadrul Planului Urbanistic General Pădurea Trivale în intravilan . 

Acesta consideră că această decizie este ca o palmă dată piteștenilor și sublinează faptul că Padurea Trivele, considerată de mulți ,,plamânul Piteștiului'', trebuie sa fie arie protejată pentru sănătatea tuturor.

Textul integral il puteți citi mai jos: 

,, Așa cum am spus-o si in intervențiile mele online, decizia Primăriei Pitesti de a include in cadrul Planului Urbanistic General Pădurea Trivale in intravilan, consider că este o palma dată piteștenilor. 

După ce acum aproape o jumătate de an au dat cu surle si trâmbițe o Hotărâre de Consiliu Local in care declarau Pădurea Trivale arie protejată, acum se pregătește/prezumă construirea unor ansambluri de blocuri. 

Dupa o campanie susținută si profund mediatizată in care atat PSD cât și PNL au dorit sa își asume meritul pentru "PĂDUREA TRIVALE ARIE PROTEJATĂ", acum ne batem joc de ea si de piteșteni?? 

Păi când să mai credem că ceea ce se spune este si ceea ce se vrea? Plămânului Piteștiului, oxigenul orașului...în loc sa facem totul pentru a-l menține, noi îl omoram? 

Să facem totul pentru ca nouă și copiilor noștri să ne fie bine! 

Să facem totul pentru a ne proteja de virusurile care sunt mai ușor de raspandit atunci când crește gradul de poluare. Alege viata! ''