VIDEO cu accidentul lui Cătălin Bulf! Politicianul argeșean...

Accident în care a fost implicat un demnitar al statului român în această dimineață în judetul Argeș.

CITEȘTE ȘI ... Breaking news! Fata de 15 ani a fost găsită de Politie!

Accidentul a avut loc pe drumul dintre Pitești și Brașov, în localitatea Stâlpeni din judetul Argeș. Un bolid de lux condus de Cătălin Bulf, liderul PMP Arges, secretar de stat în Ministerul Economiei, a depășit regulamentar un autoturism al cărui șofer nu s-a asigurat și a virat la strânga, spre un drum adiacent. Cele două mașini s-au lovit; cea a demnitarului a fost aruncată într-un șanț, iar Loganul s-a răsucit de câteva ori și s-a oprit în glisiera. Trei oameni, toți din Logan, au fost răniți. Unuia dintre ei i-au intrat în ochi bucăți din geamul spart.

CITEȘTE ȘI ... (Video) Argeș - Două fetițe în plasament ar fi fost abuzate! DIICOT a intrat pe fir și face o amplă anchetă!

Două echipaje de la SMURD și unul de la serviciul de ambulanță au ajuns la locul accidentului și i-au preluat pe cei trei răniți, ducându-i la spital. Ei au traumatisme cranio faciale și cerebrale și diverse echimoze. Au primit îngrijiri la fața locului, iar apoi au fost duși la spital. Cătălin Bulf are și el câteva zgârieturi și lovituri, dar a refuzat să meargă la spital.
 

Șoferului vinovat i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În plus el va trebui să repare și cele două mașini, iar paguba este mare.