Cătălin Botezatu și-a făcut deja testamentul! Cine îi va moșteni averea

Celebrul designer Cătălin Botezatu vorbeşte deschis despre ce se va întâmpla după moartea lui şi cine îi va duce mai departe numele şi afacerile pe care el le-a pornit cu atâta trudă.

Probleme serioase de sănătate pe care le-a avut în trecut l-au făcut pe Cătălin Botezatu să se gândească serios la finalul vieţii sale şi, după propriile declaraţii, pare să-şi fi pregătit deja şi testamentul.

CITEȘTE ȘI... (VIDEO) Prima somație de a părăsi locuința pentru o familie din G1! Prinși din nou când aruncau gunoaie pe fereastră!

Creatorul de modă afirmă că ştie deja cine va duce mai departe numele afacerii sale şi spune că o serie de persoane, dintre care unele nici nu au habar de planurile lui Botezatu, dar şi instituţii vor beneficia de banii săi atunci când el nu va mai fi.

“Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit Wowbiz.

Designerul a recunoscut cu amărăciune că numele său nu va fi dus mai departe de către copiii săi: “Nu cred că sunt în stare”. În schimb, Botezatu îi preferă pe oamenii cu care a lucrat, “care ştiu să facă afaceri şi fashion”.

“Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a mai spus celebrul creator de modă român.


Într-un interviu acordat anul trecut pentru okmagazine.ro, Cătălin Botezatu recunoştea că este speriat de pandemie, mai ales că şi el este în grupa de risc.

“Da, mă sperie, pentru că este un virus, un duşman invizibil, nu ştii unde este şi nici cum te poţi lupta cu el. Mă sperie pentru că mor foarte mulţi oameni şi nu e drept.

Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima, iar de la operaţie au trecut doar şase luni. Dar îmi pun încrederea în Cel de Sus. Bineînţeles că mă gândesc la părinţii mei, la apropiaţi.

Îmi este frică atunci când văd cât de neajutoraţi sunt oamenii, încerc şi eu să ajut cât pot. Voi continua să fac asta pentru că oamenii au nevoie. E o încercare, o perioadă foarte grea pentru noi toţi şi cred că fiecare dintre noi are frici în aceste clipe”, spunea atunci Botezatu.


Sursa: capital.ro