Catali Pitești. Apartamente noi! Finanțare exclusiv prin Prima Casă!

Identificarea unui cămin nou, adaptat nevoilor familiei tale, bugetului și așteptărilor personale reprezintă o provocare și presupune o analiză atentă a ofertelor existente pe piața imobiliară.

Specialiștii recomandă, printre alte criterii, selectarea unor dezvoltatori cu experiență, a căror capacitate și seriozitate au fost deja testate în proiecte anterioare și care pot garanta elemente-cheie în efectuarea unei achiziții atât de importante: competență, know how, termene corecte, calitate, oferte corecte și complete, variante flexibile de finanțare etc.
Din această perspectivă, Catali Imobiliare reprezintă deja un brand la nivelul proiectelor de gen din muncipiul Pitești, compania punându- și amprenta pe construcția unui volum de ordinul sutelor de unități locative și a unor proiecte care s-au bucurat de succes încă din faza de promovare, atunci când primul țăruș nu era bătut. O măsură de unitate extrem de importantă pentru credibilitatea, seriozitatea și capacitatea dezvoltatorului.


În anul 2020, Catali Imobiliare propune în Pitești Nord un NOU PROIECT, constituind un ansamblu de două clădiri rezidențiale (blocuri), însumând 75 de unități locative (apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere).


LOCAȚIE. Locația aleasă pentru dezvoltarea acestui ansamblu asigură accesul rapid către centrul orașului și vecinătatea unor structuri importante. Situate la doar câteva minute de zona central a Piteștiului, apartamentele ansamblului Catali îți vor permite să fi conectat permanent la toate evenimentele și destinațiile necesare: magazine, școli, locuri de muncă, piețe, unități medicale, stații de autobuz etc., dar să te bucuri în același timp de o locație relaxantă, ideală pentru viața de familie.


SIGURANȚĂ. Ca în fiecare dintre proiectele sale, compania pune accent pe siguranța construcțiilor, pe utilizarea materialelor durabile și calitative și pe elementele care asigură eficiența energetică și termică.


FUNCȚIONALITATE. În ceea ce privește componenta de interior, unitățile locative sunt proiectate cu spații generoase și compartimentate inteligent, elementele funcționale, de arhitectură și de design fiind extrem de importante în gândirea acestei oferte, astfel încât unitățile locative să fie pretabile pentru orice tip de familie și de nevoi.


DESIGN. Conectate la toate utilitățile, apartamentele se vând complet finisate, clienții având posibilitatea de a se implica în realizarea designului interior prin opțiunea de a alege dintr- o gamă de produse pe care dezvoltatorul o pune la dispoziție .

AVANTAJE. Prețurile stabilite de dezvoltator includ TVA și, mai ales, includ locuri de parcare în curtea blocului pentru fiecare apartament. Catali Imobiliare acceptă toate tipurile de finanțare (inclusiv Prima Casă), iar echipa dezvoltatorului asigură asistarea și sprijinirea clienților în obținerea acestor finanțări.

PREȚ. Important! Proiectele rezidențiale Catali sunt special create pentru familiile moderne, la cele mai accesibile costuri de pe piața! Prețuri începand de la 47.000 Euro!

 

INFO ȘI CONTACT. Descoperă detaliile acestui nou proiect, inclusiv planurile apartamentelor și elemente de cost, accesând www.catali-imobiliare.ro
Contactează dezvoltatorul, cu ajutorul următoarelor coordonate: Catali Imobiliare | Pitești, str. Găvenii, nr. 37 | Telefon: 0724. 52.78.78