Cât de eficiente sunt microfoanele spion?

Suntem obisnuiti sa credem ca discutiile noastre sunt confidentiale. Si daca nu vorbim la telefon, atunci nimeni nu ne va auzi soapta dupa colt. Cu toate acestea, tehnologia avansata ne contrazice, deoarece exista mai multe modele de microfoane spion. 

Tehnologia microfoanelor spion conectate prin cablu la distanta sau prin wireless si variaza in functie de scopul lor. Conform principiului functionarii, se pot distinge mai multe modele de microfoane spion. 
Microfonul spion este folosit atat in scopuri profesionale, cat si pentru uz privat. Functionalitatea sa larga iti permite sa il utilizezi in multe domenii.

 

 

Caracteristici


Cele mai multe modele de microfoane spion sunt si cele mai mici din lume. Acestea au urmatoarele caracteristici:

•    Calitate inalta de inregistrare;
•    Protectie garantata a inregistrarilor impotriva falsificarii;
•    Foarte durabile si fiabile;
•    Functia de activare inregistrare vocala – cu  economisire de memorie.

 

 

 


Microfon digital cu inregistrare pe card microSD 


Se intampla ca in viata sa ai nevoie de un microfon spion. Pot exista diverse motive pentru aceasta, incepand cu locul de munca, atunci cand in anumite momente trebuie sa inregistrezi o conversatie importanta. Microfonul spion este creat pur si simplu pentru a-l utiliza cu maxima comoditate si rezultat.

 

 

Microfon spion cu puteri solare 


Exista mai multe motive pentru care este intotdeauna bine sa ai un microfon cu inregistrare vocala de calitate. Este posibil sa iti vina idei pe care ai dori sa le inregistrezi sau poate esti student si nu vrei sa scrii prelegeri obositoare. Acest microfon spion este special si intotdeauna la indemana. Un jurnalist nu poate face fara un astfel de dispozitiv, uneori trebuind sa inregistreze diverse conversatii de afaceri.

 

 

Microfon spion digital cu inregistrare pe card

 
Un minunat microfon spion cu inregistrare de voce in miniatura, poate deveni un adevarat asistent in munca, daca exista anumite circumstante. Acest model este echipat cu un microfon cu sensibilitate ridicata, ceea ce iti va permite sa obtii o inregistrare de inalta calitate. Datele rezultate pot fi apoi ascultate apoi, pe un computer pentru comoditate.

 

 

 

Microfon spion digital profesional


Este un aparat digital cu inregistrare vocala conceput pentru utilizare zilnica. Extern, dispozitivul arata ca un ceas de mana obisnuit, ceea ce il face si mai convenabil si fara sa fie observat in utilizare. Datorita bratarii confortabile, dispozitivul va fi intotdeauna pe mana ta, iar functia de inregistrare rapida va porni instantaneu la momentul potrivit.