Cât câștigă jandarmul care a fost filmat când lovea un protestatar! Șerban Răducu are un salariu de...

Jandarmul Şerban Răducu, cel care a fost filmat în timp ce lovea  un protestatar sâmbătă seara, în Piaţa Universităţii, îşi va continua activitatea până când îi va fi demonstrată vinovăția, a declarat şeful Jandarmeriei Române: “Vă asigur ca Jandarmeria va analiza imaginile și va lua măsuri în cazul jandarmului. Cel puțin până se demonstrează vinovăția acestuia, el își va continua activitatea”.

Șerban Răducu are o funcție importantă în Jandarmerie, fiind şef de Stat Major al unei unităţi din Capitală. Potrivit declaraţiei de avere, el încasează 43.000 de lei pe an, ceea ce înseamnă că salariul său lunar este de 3.583 de lei. La veniturile lui se mai adaugă 13.800 de lei, bani câştigaţi, împreună cu soţia, din închirierea unui apartament. Soții Şerban au un băiat bolnav, pentru care primesc o pensie de handicap de 12.000 de lei pe an.

Cei doi deţin un teren agricol în comuna Padina, de 20.000 de metri pătraţi, un apartament în Bucureşti şi un autoturism marca Audi. Şerban Răducu are şi un credit bancar de 48.500 de euro, scadent în 2043.

Via Cancan.ro