Castiga o vacanta la Disneyland cu familia la VIVO! Pitesti

Cumpărăturile din VIVO! Pitești le aduc clienților o vacanță pentru toată familia la Disneyland Paris. La 11 ani de la deschiderea centrului comercial, reprezentanții VIVO! răsplătesc fidelitatea clienților cu un concurs care se desfășoară în perioada 23 aprilie – 31 mai 2018 și care oferă o experiență completă în cel mai vizitat parc de distracții din Europa. Mai exact, trei nopți de cazare și demipensiune pentru patru persoane, bilete de avion pe ruta București – Paris și retur, transferuri asigurate și bilete de acces valabile trei zile în cele două parcuri Disney.

Pentru a participa la campanie, clienții trebuie să facă cumpărături de minim 100 de lei pe un singur bon fiscal, din orice magazin din centrul comercial, în perioada 23 aprilie – 31 mai 2018 și să se prezinte la biroul de informații, în aceeași zi, cu un act de identitate și bonul fiscal pentru a se înscrie la tombolă prin intermediul aplicației online VIVO!

În data de 1 iunie 2018 va avea loc extragerea pentru desemnarea câștigătorului marelui premiu. Numele câştigătorului va fi afişat pe site-ul www.vivo-pitesti.com, după validarea acestuia de către organizatori.