Casă inundată în Argeș! Intervin pompierii cu o motopompă

O altă casă a fost inundată, de data aceasta din comuna Buzoiești. 

La fața locului intervin pompierii argeșeni cu o motopompă.

Revenim cu detalii.
Foto descriptiv

Sursa: ISU Argeș
-------------------------------------------------------------------------------

Reamintim că ANM a emis un cod portocaliu de viscol și ninsori abundente. Codul vizează 13 județe, printre care și Argeșul.

Codul galben, emis până joi, la ora 06:00, presupune precipitaţii în majoritatea zonelor, iar în regiunile din sudul, estul şi centrul ţării, precum și zonele montane şi submontane se vor cumula cantități de apă local de 25-35 l/mp și pe spaţii mai mici, îndeosebi în jumătatea de est a Munteniei, 40-70 l/mp. Vor fi mai ales ploi, dar treptat în Transilvania și local în Maramureș, iar de miercuri și în vestul şi nordul Moldovei vor predomina ninsorile.

În zona Carpaților Meridionali și de Curbură va ninge abundent, iar vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de peste 90-110 km/h, în special la altitudini de peste 1500 m, unde va fi viscol puternic, zăpada troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

La munte, la peste 1500 m altitudine, temporar vântul va sufla tare, cu rafale de 70-90 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii, iar intensificări de până la 55...65 km/h vor fi şi în sudul Banatului şi al Olteniei şi local în Moldova şi estul Munteniei.