(video) Garaj în flăcări! Proprietara a leșinat!

UPDATE:

Panică astăzi la amiază la Câmpulung Muscel. Un garaj la ars integral și ar fi putut să se extindă la imobilele din jur dacă nu ar fi intervenit foarte repede pompierii. Aceștia au ajuns la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă și au izolat, iar apoi au lichidat incendiul. În garajul respectiv nu se afla nici o mașină. Proprietara casei în curtea căreia se află garajul a făcut însă atac de panică și a fost asistată de paramedicii de pe SMURD. Urmează  ca pompierii sa stabileasca ce a dus la izbucnirea flacarilor.

Proprietara, in varsta de 70 de ani, cu atac de panica, a fost transportată la spitalul din Campulung. Potrivit pompierilor, garajul ar fi ars deoarece proprietarii au lasat nesupravegheata o afumatoare.

UPDATE:

Echipajele de intervenție au ajuns la Câmpulung pentru stingerea flăcărilor care mistuie un garaj. Nu este vorba despre o locuința așa cum a precizat apelantul care solicitat ajutorul pompierilor. Deocamdată nu se stie daca în garaj se afla vreo mașină.

Proprietara garajului a leșinat. Aceasta se află în ambulanța SMURD și primește îngrijiri medicale.

Arde o locuiță în municipiul Câmpulung,  pe strada Traian. 

CITEȘTE ȘI ... Primăria Bogați angajează! Două posturi sunt libere!

Pentru stingerea incendiului au fost solicitati pompierii. Doua autospeciale cu apa si spuma și un echipaj SMURD de prim ajutor de la Detașamentul Câmpulung se deplaseaza in zona.