CASA DE PENSII: Vezi când se eliberează biletele de tratament!

CASA DE PENSII: Vezi când se eliberează biletele de tratament! Pensionarii își pot ridica biletele de tratament balnear! Vezi unde mai sunt bilete nealocate! 

Casa de Pensii Argeș anunță că în perioada 13 - 20 septembrie, se vor elibera cele 361 de bilete de tratament balnear, conform planificării care se va face telefonic. Au rămas 57 de bilete de tratament nealocate în următoarele stațiuni: Slănic Moldova, Amara, Felix, Lacul Sărat, 1Mai, Ocna Șugatag, Slanic Prahova, Pucioasa și Târgu Ocna. 

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! ACCIDENT TRAGIC ÎN ARGEŞ! UN BĂRBAT A MURIT!

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
în cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii august 2016 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.