Casă arsă din temelii! Două femei au ajuns la spital

O casa a ars din temelii, noaptea trecută, în localitatea Brăduleț. Doua femei au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind transportate la spital. 

CITEȘTE ȘI ... Second hand în Argeș: A dat 4.000 de euro pe maşină, s-a stricat după cinci minute


Apelul la 112 a venit după miezul nopții. O casa ardea ca o torță. Pentru că exista pericolul ca incendiul care se manifesta violent să se propage și la locuinta învecinată, construită din lemn, trei autospeciale cu apă și spumă au fost trimise la locul solicitării. Doua dintre echipaje au fost intoarse din drum. Pompierii au reușit să stingă incendiul, fără ca flăcările să cuprinde și casa vecină. Din păcate locuința a ars complet. Pompierii au stabilit că flăcările au izbucnit din cauza coșului de fum amplasat necorespunzător, lângă materiale combustibile. Văzând cum munca de o viață îi este mistuită de flăcări, proprietara, in vârstă de 99 de ani, a leșinat. I s-a făcut rău și unei alte femei, în vârstă de 79 de ani. Ambele bătrâne au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la spital de către echipajele SMURD ajunse la fața locului. 

Pompierii ii sfătuiesc pe cetățeni, ca inainte să facă focul în sobe, sa își curețe hornurile, pentru a evita astfel de situații care îi lasa fara acoperiș deasupra capului in prag de iarna.