Casa Argeşeană a devenit partener în programul „Masă caldă” pentru vârstnici

Printr-un program guvernamental, persoanele cu vârsta peste 75 de ani şi venituri modeste, precum şi persoanele fără adăpost primesc tichete sociale în valoare de 180 lei pe lună. Sumele sunt încărcate pe card şi pot fi folosite doar pentru achiziţionarea de mese calde.

CITEȘTE ȘI ... Accident la ieșire de pe A1. Un bărbat și o femeie răniți

Deja autorităţile din Argeş au distribuit tichete către beneficiari şi, dacă iniţial aceştia se plângeau că nu au unde să folosească ajutorul primit, a început să se mărească oferta. Săptămâna trecută, a intrat în reţeaua de parteneri din cadrul acestui program şi unul dintre cele mai cunoscute localuri din municipiul Piteşti, Casa Argeşeană, care are foarte multe preparate tradiţionale în meniu.

„Iniţial, am fost reticenţi faţă de acest program, mai ales că nu a existat o informare foarte clară, însă, când din ce în ce mai multe persoane au început să ne întrebe dacă pot servi masa la noi în baza tichetelor sociale, am decis să intrăm şi noi în program. Astfel, acum putem fi găsiţi în reţeaua de parteneri şi cei interesaţi, deţinători de carduri sociale, pot face plata pentru preparatele servite cu tichetele respective. Limita maximă pe zi este de 40 lei. Ne gândim chiar să găsim soluţii de a face livrări la domiciliu, mai ales că beneficiarii sunt, în mod preponderent, persoane vârstnice.”, ne-a declarat managerul şi fondatorul Casa Argeşeană, Cătălin Otobîcu.

De asemenea, acesta îşi pune la dispoziţie şi numărul de telefon pentru beneficiarii de tichete sociale care doresc mai multe detalii despre cum îşi pot procura „masa caldă” de la restaurantul Casa Argeşeană: tel. 0741.282.066.