(video) ACUM! Career Hub la UPIT: Magia Meseriilor

Universitatea din Pitești și ISJ Argeș au organizat, azi, Career Hub: Magia Meseriilor, eveniment cu prilejul căruia a fost lansată oficial oferta educațională pentru anul universitar 2019-2020.

Universitatea din Pitești a lansat, totodată, un apel către toți tinerii care doresc să devină Ambasadori UPIT și să reprezinte instituția în comunitatea de elevi din județul Argeș, în cadrul unor proiecte complexe de promovare și dezvoltare de imagine.

Adolescenții prezenți  la eveniment au ascultat cu interes mesajele organizatorilor, după care au descoperit magia și frumusețea meseriilor în cadrul atelierelor de lucru. 

Cel mai asaltat stand a fost cel al Colegiului Terțiar Nonuniversitar, specializarea Asistent medical generalist, unde aproape toți participanții au venit pentru a-și măsura, gratuit, valorile tensiunii arteriale și ale glicemiei. Viitorii asistenți au fost coordonați de Monica Țânțu,  șef lucrări doctor- Universitatea din Pitești. 
 

La celelalte standuri, elevii s-au putut delecta aflând detalii importante despre:

 
-Ornamentele și cadourile de Crăciun, 


-Energii regenerabile,


-Contractul individual de muncă și contractul de voluntariat.

De asemenea, elevilor participanți la eveniment li s-a vorbit despre : antreprenoriat; proiectarea, simularea si fabricația produselor din industria de automobile; lumea transporturilor. A existat și un atelier de  muzică, dar și un altul care i-a purtat pe participanți în lumea Telecomunicațiilor și Calculatoarelor. In cadrul evenimentului, elevii au putut urmări și un film documentar.  


Evenimentul a fost un succes, elevii participanți fiind cu un pas mai aproape de a-și construi drumul corect în viață, de a-și alege cariera potrivită!