Imunizare în 2 mari licee din Pitești. Peste 400 de elevi - PRO VACCINARE | Sursa Ta

Sâmbătă, la două mari licee din Pitești, elevii și părinții vor oferi o lecție de normalitate, vaccinându-se.

CITEȘTE ȘI ... Nu ignora acest mesaj de la WhatsApp! Din 15 mai nu vei mai putea folosi aplicația

Vorbim despre Colegiul Național ”I.C.Brătianu” și la Colegiul Național ”Zinca Golescu”, unde se vor administra prin echipe mobile seruri de la Pfizer BioNTech.

CITEȘTE ȘI ... Au murit striviți de o grindă! Accident cumplit în Neamț


Reamintim că, pe 8 mai, 126 de cadre didactice s-au vaccinat la sediul Inspectoratului Școlar Județean Argeș.

 

----------------------------------------------------------------

UPDATE, 15 mai:

 

Astăzi, s-a organizat vaccinarea elevilor din Colegiul Național „Zinca Golescu" și Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești.   

Inițiativa a venit din partea Inspectoratului Școlar Județean, a Direcției de Sănătate Publică Argeș și a Instituției Prefectului.

Serul folosit pentru imunizare a fost Pfizer-BioNTech, iar echipele mobile au fost formate din medici de familie din județul Argeș. 

Prefectul Emilia Mateescu a vizitat cele două colegii pentru a vedea cum se desfășoară vaccinarea. La Colegiul Național „Ion C. Brătianu”  s-au imunizat peste 240 de elevi, iar la Colegiul Național „Zinca Golescu"  peste 170 de elevi. Cu toate acestea, se așteaptă și alții care nu sunt pe liste.  

Acest demers este absolut necesar, spune prefectul, întrucât „reluarea activităților școlare de tip față în față depinde de vaccinarea elevilor și a profesorilor”.