Rănit în accident, primarul din Bălilești:”Mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de noi”

Carambol pe DN 73, în localitatea Mărăcineni. Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Câmpulung, care se afla la volanul unei dubițe, nu a păstrat distanța între vehicule și a intrat într-un Duster, condus de edilul comunei Bălilești, Victor Cătălin Turturică.
La rândul său, primarul argeșean a fost proiect într-un alt autoturism care circula pe același sens de mers (Pitești - Câmpulung).

CITEȘTE ȘI ... (VIDEO) Și-a căutat bărbatul ore întregi. Omul, găsit de jandarmi într-un șanț plin cu apă


Primarul comunei Bălilești conducea mașina de serviciu și se îndrepta către Câmpulung. Acesta prezintă o contuzie cervicală și a fost transportat la spital pentru investigații.

Conform anchetatorilor, mașina Primăriei are ITP-ul expirat, motiv pentru care va rămâne fără plăcuțele de înmatriculare.

”Azi, într-un ceas rău, am fost implicat într-un accident rutier produs printr-o lovitură din spate a altui autovehicul, în timp ce eu am oprit  autoutilitara Dacia Duster, pe care o conduceam, pentru că în fața mea un alt autovehicul a făcut aceiași manevră de oprire să evite coeziunea cu auto din fața sa. Loviturile autovehiculelor s-au produs astfel în lanț. Eu am fost la mijloc și am fost și cel mai afectat. Am făcut toate investigațiile la Spitalul Județean de Urgență Pitești și nu am probleme grave de sănătate. 
Mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de noi, toți cei care am lovit mașinile și ne-a apărat de la altele mai grave! Mașinile se vor repara și atât noi cât și cei dragi ai noștri ușor, ușor ne vom reveni la normal, dar niciodată eu n-am să uit ajutorul divin. 
Am scris acestea din respect pentru locuitorii comunei Balilesti, să știe de la mine starea primarului dumnealor. Mă voi reface în câteva zile și voi reveni în activitate. Avem multe de făcut!”,
este mesajul edilului.

 

Reamintim că este al doilea primar argeșean implicat într-un accident, în ultima lună, ambii folosind mașinile de serviciu.

CITEȘTE ȘI ... Primarul și soția acestuia - răniți grav în accident!

 

Foto descriptiv