Carambol grav la intrare în România! Un român și-a pierdut viața

UPDATE: Bilanţul victimelor accidentului produs, miercuri dimineaţă, în Ungaria, în care a fost implicat şi un autocar românesc, a ajuns la cinci persoane decedate şi 12 rănite, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU). Printre persoanele decedate se află și un cetățean român.

UPDATE: 15 persoane sunt rănite. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, se pare că unele victime sunt încarcerate.

În zona respectivă este ceață densă.

Un accident grav s-a petrecut în această dimineață, la intrarea în România, la doi kilometri de vama Nădlac.
Potrivit primelor informații, ar fi implicat un autocar românesc care transporta 25 de persoane. De asemenea, sunt implicate mai multe autoturisme, un microbuz cu numere de Bulgaria şi un tir.
Din păcate, patru persoane și-au pierdut viața.
Pompierii arădeni au fost solicitaţi să intervină pentru o misiune de sprijin la producerea unui accident pe autostradă în Ungaria.

Conform purtătorului de cuvânt la ISU Arad, George Pleşca, un autocar înmatriculat în România, care circula pe ruta Hamburg - Bucureşti, a fost implicat într-un accident în lanţ pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de Vama Nădlac II.