Când începe Târgul de Crăciun de la Mioveni. Atmosferă magică într-un oraș de poveste

Târgul de Crăciun de la Mioveni va debuta în acest an pe data de 6 decembrie 2018. Centrul Cultural și Primăria Orașului anunță că vă așteaptă o atmosferă magică, de poveste, iar pe lângă toate acestea vă veți putea bucura de concerte, vin fiert, dulciuri de tot felul, produse tradiționale și cadouri speciale. 

„An de an, orașe din lumea întreagă se întrec în organizarea celor mai frumoase târguri de Crăciun și fiecare dintre ele vine cu propria abordare, așa că, în fața unei oferte atât de variate, înainte de a porni la drum, în marea escapadă de Crăciun, pe lista priorităților musai să bifați și Târgul de la Mioveni. Aici vă veți bucura de atmosfera absolut magică, de preparate delicioase și experiențe noi, dar și de un eveniment alimentat cu voie bună din plin.
Cu siguranță că nu este cel mai mare eveniment din țară, dar vă asigurăm că la Mioveni veți găsi cele mai spectaculoase aranjamente festive, în ultimii ani iluminatul de sărbători devenind o carte de vizită a orașului nostru!”,
anunță Centrul Cultural Mioveni.

Mai mult decât atât, în acest an, ghirlandele multicolare, instalațiile luminoase și aranjamentele festive, care vor fi aprinse pe 1 Decembrie, numără peste 2,5 milioane de leduri!

Pentru organizarea acestui eveniment, sunt așteptaţi să își anunţe participarea parteneri și sponsori din mediul privat. Persoanele care doresc să beneficieze de această oportunitate pentru a-și promova sau vinde produsele specifice sărătorilor de iarnă, sunt rugate să transmită intenţia de participare ca sponsor/partener la Centrul Cultural Mioveni, prin e-mail la - centrulculturalmioveni@yahoo.com sau prin fax 0348\ 445.856.