Când doi se ceartă... intră şi Apostoliceanu în joc!

Piteştiul încă nu are viceprimari, iar unul dintre posturi va reveni, fără doar şi poate, PNL-ului. Cu toate că forul de conducere liberal şi-a exprimat public susţinerea pentru Gelu Tofan, şi Mihai Coteţ este în cărţi, mai ales că în campania electorală el a fost nominalizat pentru acest post. 

Iată că apare pe tapet şi un al treilea liberal care îşi doreşte funcţia, conform unor zvonuri care circulă printre membrii Consiliului Local din partea PNL şi USR. Deşi niciunul nu spune pe faţă dacă a auzit sau nu de faptul că Sorin Apostoliceanu şi-a anunţat disponibilitatea pentru această funcţie, este clar că fum fără foc nu iese. 

CITEȘTE ȘI... Ministrul Muncii, Raluca Turcan - revoltată de pensia lui Bălășoiu : „Este strigător la cer!”

Sorin Apostoliceanu nu a dorit să comenteze, iar colegii săi nu au spus nici că da, nici că ba. Însă, chiar şi dacă ar deveni realitate o asemenea propunere, USR nu ar susţine-o. 

„Noi am declarat de la început că nu suntem de acord cu Sorin Apostoliceanu ca viceprimar, pentru că ar însemna să recreăm formula de conducere a administraţiei locale care a fost la nivelul Primăriei Piteşti şi în utimii 4 ani.”, ne-a declarat consilierul municipal USR, Mihai Mihăilescu. 

Gelu Tofan, cel aflat în pole-position pentru respectivul fotoliu, ne-a declarat că nu ştie că l-ar concura Sorin Apostoliceanu, dar ne-a declarat că şi atunci când şi-a exprimat, după alegeri, această dorinţă, a făcut-o doar ca o ironie, nu cu o intenţie reală.

 

Sursa: Săptămânal Ancheta