Canalizarea este gata la Moșoaia! Florea Ene:”Cererile de racordare se depun la primărie”!

În comuna Moșoaia continuă dezvoltarea infrastructurii. În această lună, proiectul canalizării, care era destinat jumătății de est a localității, a fost finalizat cu succes.
Contactat de redactorii Sursata.ro, primarul Florea Ene ne-a declarat că în urma lucrărilor de extindere a canalizării, covorul asfaltic a fost afectat. În acest sens, edilul a încercat rezolvarea imediată a problemei. 

CITEȘTE ȘI ... ACUM! A murit la cules de ciuperci! Soția a făcut șocanta descoperire!


Rețeau de canalizare cuprinde satele Dealul Viilor, Hințești, Smeura, Corbu, Basangești, Olteni și Calea Drăgășani.
Drumurile zonelor amintite mai sus au fost afectate de proiectul de canalizarea. 
Astfel, drumurile au fost reabilitate, prin pietruire.
”În vederea apropierii timpului rece și a ninsorilor, am reabilitat toate drumurile comunale care au fost afectate de lucrarea de canalizare, pentru a nu întâmpina probleme în această iarnă.” - a declarat Florea Ene, primarul comunei Moșoaia.


De acum, cetățenii se pot branșa la rețeaua de canalizare. Procedura este simplă. Trebuie doar să se prezinte la primărie pentru depunerea dosarului.
Astfel, cetăţenii comunei Moşoaia, persoane fizice, trebuie să completeze la primărie, la compartimentul impozite şi taxe, o cerere pentru racordarea la canalizare. După aceea, solicitantului i se va elibera o adeverinţă de rol, tot la primărie. Pe lângă aceste două documente, mai trebuie adusă o copie a actului de identitate al proprietarului. În cazul în care gospodăria este deţinută în coproprietate, se depun acte de identitate ale tuturor proprietarilor. 

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! A scos cuțitul într-un magazin din Pitești - A fost arestat pentru 30 zile!


În ceea ce priveşte persoanele juridice, acestea trebuie să depună la primărie următoarele documente: cerere, adeverinţă de rol, CUI-ul de la Registrul Comerţului, codul unic de înregistrare fiscală (RO-ul) de la Finanţe, actele de identitate ale administratorilor firmei, ştampila şi codul IBAN. 
Apoi, dosarul va fi predat societății apă-canal pentru înregistrare.