Câmpulungeanul dat dispărut- găsit într-un spital în Suedia!

UPDATE, ora 19.15:

Alexandra, sora tânărului dispărut în urmă cu două săptămâni, confirmă apelul primit recent de la o angajată a unui spital dintr-un oraș suedez, confom căruia fratele său se află internat acolo.

"Întradevăr, fratele meu este băiatul care a fost internat în spitalul de boli psihice în urmă cu două săptămâni. Doamna care m-a sunat mi-a spus adevărul. Am discutat cu aceasta, și voi face tot posibilul pentru a îl aduce caât mai repede în țară. Am nevoie de bani pentru a îmi cumpăra un bilet de avion. De transportul lui se ocupă cel care se angajase să distribuie materiale publicitare.De asemenea, am înțeles că pentru fiecare zi de spitalizare va trebui să plătesc aproximativ 300 de euro. Până acum sunt două săptămâni. Dar, la această chestiune mă voi gândi când voi primi factura cu toate costurile spitalizării. Momentan, mă interesează să îl știu bine aici, lângă familie."

Cei care dorescă o AJUTE pe Alexandra să își aducă fratele în țară, îi pot scrie pe pagina sa de socializare:  Alexandra Stefania

 

UPDATE, 17 octombrie:

Sora tânărului de 21 de ani care a dispărut în Suedia a primit noi semnale că fratele său este în viață. De data aceasta, Alexandra a fost contactată de o asistentă care lucrează într-un spital din Suedia. Aceasta i-a scris că unul dintre pacienți este posibil să fie fratele acesteia.

”Pentru mine noaptea care a trecut a fost un coșmar. După ce am sperat ca fratele meu să fie în București, acolo unde se presupunea că a fost văzut,am primit o veste din Suedia. O doamnă mi-a scris că în clinica unde lucrează s-a internat de curând un băiat care pare a fi fratele meu. Sper să nu fie doar o asemănare între poze și pacient. Mai bine să știu că l-am găsit într-o clinică unde sunt tratați bolnavi cu probleme psihice, decât să mă gândesc la ce este mai rău. E fratele meu, îl iubesc așa cum e și îl vreau în viață! ”, a povestit Alexandra.

UPDATE Ora 14:50

În urma apariției articolului în mediul online, sora tânărului a fost contactată de o persoană care l-ar fi zărit pe acesta în zona unei piețe din capitală.
”Am un primit semnal că fratele meu a fost văzut în București. O doamnă mi-a scris că a văzut un băiat îmbrăcat în pantaloni de culoare galbenă și hanorac închis la culoare, într-o piață.
S-ar fi plâns că are un copil de crescut și cersea bani pentru ai cumpăra micuțului lapte. Vorbea foarte mult. O să trimit o verișoară să vadă dacă e fratele meu.”

Un tânăr din Câmpulung este căutat de familie, după ce în urmă cu două săptămâni a fost lăsat singur în aeroportul din Suedia pentru a se reîntoarce în țară.
În urma unui anunț pe care îl găsise pe Internet, băiatul plecase în străinătate să câștige bani.
Acolo, se ocupa cu distribuția materialelor publicitare.
Văzând că are un comportament ciudat, angajatorii i-au cumpărat bilet de avion și l-au trimis acasă. Nu a ajuns încă nici până azi la familia sa.

CITEȘTE ȘI ... Se angajează ajutor de bucătar și spălător de vase! Salariu 1900 lei

De pe data de 3 octombrie, familia nu mai știe nimic de soarta tânărului.
Contactată de redactorii Sursata.ro, sora câmpulângeanului, Alexandra Ștefania, a povestit că Șerban Nicolae Marian avea probleme psihice care au aparut în urma unei depresii.
”Ultima dată când am vorbit a fost pe data de 3 octombrie. Mi-a spus că e în pat, se odihnește. De atunci nu mai știu nimic de el.
Astăzi, am reușit să-l contactez pe cel care i-a găsit de lucru și să aflu că l-a trimis în țară.
Au trecut două săptămâni de când a fost lăsat în aeroport. Mi-e teamă că ceva rău i s-a întâmplat. El urma un tratament. Lua doar 2 pastile, una dimineața și una seara. Când se întâmpla să uite să-și ia tratamentul, comportamentul lui se schimba. Vorbea mult și uita cine este.
În rest, era un om normal. Înainte să plece în străinătate a lucrat la o firmă de cablaje și ca agent de pază la o firmă de securitate.
Tatăl nostru a murit când era foarte tânăr iar noi, trei frați, am rămas doar cu mama.
În ultima perioadă, pentru că eu și sora mea ne-am creat un drum în viață, rămăsese la Câmpulung doar el și mama. E disperată, ca noi toți de altfel. Vă rog ajutați-ne să-l găsim”.


”Dispărut din Malmo Suedia după data de 2 octombrie 2017. Avea bilet să vină spre România dar nu a ajuns. Dacă a fost văzut de cineva vă rog frumos să mă contactați. Nu vreau glume sau speranțe false. Numele lui este Șerban Nicolae Marian, vârsta 21 de ani, înălțime 1.70 și 60 de kg. 
(Din cauza tratamentului pe care sigur nu l-a luat poate avea repercusiuni: vorbește foarte mult și are schimbări de personalitate, uită cine este )” -
 acesta este mesajul pe care Alexandra l-a postat pe Facebook pentru a-și găsi fratele.