Campanii umanitare organizate de municipalitate, de Paști

Campania umanitară „Fă Rai din ce ai...”, organizată de Filarmonica Pitești în cursul lunii aprilie, a ajuns la final.

Familii cu doi, trei, patru sau cinci copii din municipiul Pitești, aflate în evidențele DAS Pitești, au primit de la angajații filarmonicii produsele donate de către piteșteni.   Darurile oferite, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, dar și alimente neperisabile (zahăr, ulei, făină, mălai, orez), au adus un strop de bucurie celor ce le-au primit, acum, în pragul Sărbătorilor Pascale.


Tot în această săptămână, s-a desfășurat o campanie umanitară organizată intern, de către angajații direcțiilor, ai serviciilor și ai societăților aflate în subordinea Primăriei Pitești, dedicată copiilor din familiile monoparentale aflate în evidența DAS Pitești. Campania „Ceva bun de la cei buni” a îndulcit Sărbătorile Pascale pentru un număr de 88 de copii, bucuria lor fiind o motivație în plus de a continua acest gen de campanii, și pe viitor.

”Sărbători cu sănătate și mulțumire sufletească dorim tuturor celor ce s-au implicat, aducând un zâmbet pe chipul celor mici și nu atât de fericiți pe cât ar merita!”