Căminul unui liceu din Pitești va fi transformat în hotel

Cornel Ionică, primarul municipiului Pitești, a postat, în cursul zilei de ieri, pe pagina sa de socializare un mesaj prin care anunță o nouă investiție ce vizează Colegiului Economic "Maria Teiuleanu". Mai exact, vorbim despre transformarea acestuia în hotel pentru practica elevilor şi cazarea unor delegații care ne vizitează oraşul.

De asemenea, aceasta a mai precizat că vor fi realizate și alte investiții care vor viza Şcola Gimnazială "Mircea cel Bătrân", construirea unui nou pod pe râul Argeș, considerate de primar de maxim interes pentru piteșteni.

Stimați piteşteni,
Astăzi a avut loc o şedință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Piteşti, ocazie cu care au fost adoptate mai multe proiecte importante.
Acestea vizează aprobarea devizelor de cheltuieli pentru investiții pentru care sunt premise să obținem fonduri de la bugetul de stat. Vorbim despre extinderea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale "Mircea cel Bătrân", construcția unui nou pod peste râul Argeş, modernizarea piețelor Trivale şi Găvana, dar şi transformarea căminului Colegiului Economic "Maria Teiuleanu" în hotel pentru practica elevilor şi cazarea unor delegații care ne vizitează oraşul.
Sunt, aşadar, proiecte de maxim interes pentru Piteşti şi pentru care vom face toate demersurile pentru a le realiza.”, a precizat primarul Cornel Ionică.