Cameră subterană cu belciuge în podea, găsită sub garajul criminalului din Caracal

O cameră suberană a fost găsită sub unul dintre garajele din curtea criminalului din Caracal, au declarat în exclusivitate pentru Observator surse apropiate anchetei. Încăperea are inclusiv belciuge prinse în podea. Surse apropiate anchetei spun că încăperea subterană de sub unul dintre garajele lui Gheorghe Dincă are forma pătrată, cu o dimensiune de 3 x 3 metri.

Din garaj, în cameră se intră printr-o groapă în podea. Se coboară pe o rampă. În încăpere, în parea opusă a intrării este un butoi zidit. La prima vedere, pentru anchetatori, a părut a fi fost folosit pe post de toaletă. În dreapta intrării este un postament făcut din ciment, în care au fost găsite două belciuge. Deocamdată, întrebuințarea acestor belciuge este neclară. Polițiștii urmează să afle dacă au legătura cu ancheta pe care o derulează.

În urma perchezițiilor de miercuri au fost găsite mai multe haine considerate potențiale probe de către anchetatori. Toate au fost trimise către Institutul Național de Criminalistică pentru analize amănunțite. Fiecare haină de damă a fost fotografiată și pusă într-un plic special.

 

Sursa: observator.tv