Calinic: ”NUNTA FĂRĂ BINECUVÂNTAREA MAMEI NU E BUNĂ”

Părintele Calinic, episcopul Argeșului şi Muscelului, un apropiat al fostului principe Nicolae, a transmis un mesaj către familia regală. Acesta susține că nunta fără binecuvântarea părinților nu este bună.
„Nicolae a plâns sincer şi zdravăn la înmormântarea bunicului său, ca un român adevărat. Ceilalți au lăcrimat, fetele au plâns mai discret. Nu e normală o nuntă fără binecuvântarea părinţilor. Nicolae trebuie să se împace cu mama lui,”, a spus episcopul Argeșului şi Muscelului, Calinic, informează antena3.ro.

 

Nepotul Regelui Mihai a apărut în faţa oamenilor alături de frumoasa lui soţie, Alina Binder. Toată lumea a fost cu ochii pe ținutele celor doi miri regali. Alina Binder a optat pentru o rochie albă, simplă cu un voal lung. Principe Nicolae a ales un costum simplu, de culoare gri,  elegant şi rafinat. Alături aceștia se află şi domnişoarele de onoare şi cavalerii de onoare. Dintre domnişoarele onoare face parte şi sora fostului principe Nicolae.

Nicolae Medforth-Mills (33 de ani), nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, şi Alina-Maria Binder (30 de ani), o tânără pasionată de aviaţie, se află de mai multe zile la Sinaia, ocazie cu care au pus la punct cununia religioasă care va avea loc astăzi. Un sobor de preoți, în frunte cu ÎPS Calinic al Argeşului şi Muscelului, au oficiat superba ceremonie. Printre invitații de marcă la  ”Nunta anului” se numără și  miliardarul Eduard Uzunov.

La finalul cununiei religioase, cuplul va pleca cu o caleașcă pe Bulevardul Carol I spre Cazinoul din Sinaia. Unde, de altfel, va avea loc și petrecerea. Din balcon, Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder vor saluta publicul. Pe traseu, cei doi vor fi însoțiți de grupuri folclorice din Bucovina și din alte zone istorice. Recepția va avea loc în Sala Oglinzilor, iar nepotul Regelui Mihai I a dezvăluit motivul pentru care a ales ca nunta să aibă loc în Sinaia.