UPDATE: Tâlharii -cercetați sub control judciar

UPDATE:

Cei doi indivizi reținuți pentru tâlhărie calificată, după ce l-au bătut cu pumnii și picioarele pe alt bărbat pentru a-i lua suma de 87 de lei, sunt cercetați în libertate, fiind puși sub conrol judiciar.

Doi bărbați în vârstă de 18 si 31 de ani, din Boteni, au fost reținuți pentru tâlhărie calificată. Cei doi sunt acuzați că au bătut un alt bărbat pentru a-i lua 87 de lei. Totul s-a întâmplat în noaptea de 10 spre 11 iulie, când cei trei sau întâlnit pentru a juca barbut. Unul dintre bărbați a pus la bătaie 10 lei, iar ceilalți doi 77 de lei.

Au jucat cat au jucat, până ce întreaga suma a ajuns la cel care avea bani mai putini. De supărare, cei care au pierdut și-au cerut banii înapoi. Pentru că nu i-au primit, l-au caftit pe câștigător, l-au furat și au dat bir cu fugiții, crezând că scăpa basma curată. Victima a alertat polițiștii. La scurt timp, cei doi au fost prinși. În urma audierilor, tâlharii au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

 

foto: descriptiv