CADOURI INEDITE! Descoperiți PĂPUȘILE ROZALIEI din Argeș

Cum ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, iar toată lumea începe să fie preocupată, deja, de a-i face fericiți pe cei apropiați, cu cadouri care mai de care mai speciale și cum, în ultimii ani foarte apreciate au ajuns să fie cele lucrate manual, dorim să vă prezentăm o doamnă minunată din Topoloveni. Din mâinile-i dibace ies zilnic păpuși, animale și diverse figurine specifice sezonului. Fiecare păpușă are povestea ei pe care, spune Rodica, și-o va continua în brațele unui copil. Păpușile, la mare căutare în această perioadă, sunt realizate de Rodica Manole, artista care va aduce multă bucurie copiilor din Argeș.

Lucrate din materiale textile, fetru și accesorii extrem de bine îmbinate, jucăriile nu prezintă niciun pericol pentru un copil, indiferent de vârstă, cu atât mai mult cu cât sunt folosite chiar și materiale antialergice. Însă, dintre toate ingredientele, cel mai mult se pune suflet, și asta pentru că Rodica știe că un copil va fi fericit atunci când va ține în brațe păpușa moale lucrată de mâinile ei.

Confecționarea de păpuși este un vis împlinit al Rodicăi Manole, în vârstă de 49 de ani, care și-a descoperit această pasiune doar în urmă cu câteva luni. Prețurile sunt modice, astfel încât orice copil să poată avea una din păpușile sau figurinele realizate cu multă dragoste și pasiune.

Cine este interesat să ofere astfel de cadouri deosebite, lucrate manual de Rodica, poate face comandă  la numărul de telefon 0742384582 sau direct pe pagina ei de facebook - Păpușile Rozaliei.