Cadouri și momente memorabile pentru Sărbători de poveste la VIVO! Pitești

În luna cadourilor, VIVO! Pitești își așteaptă oaspeții cu o nouă experiență de shopping, o  tombolă de Crăciun și multe alte surprize.

VIVO! Pitești va continua și în acest sezon să fie cea mai bună opțiune pentru cumpărături, cadouri potrivite și momente memorabile pentru întreaga familie. Concepută sub sloganul “better shopping, better life”, campania
transmite promisiunea brandului VIVO!: aceea de a oferi mereu vizitatorilor noștri o viață mai bună și mai ușoară prin posibilități multiple de shopping și de petrecere a timpului liber, precum și evenimente unice pentru comunitate.

Ca în fiecare an Moş Crăciun îşi mută atelierul în VIVO! Piteşti, între 8 şi 23 Decembrie, începând cu ora 16:00, unde îi aşteaptă pe cei mici cu multe cadouri şi petreceri surpriză. Copiii vor face parte din echipa lui de spiriduşi şi vor da o mână de ajutor la pregatirea celor mai frumoase decoraţiuni de Crăciun. Cei mici se vor întâlni cu Moșul într-un decor de poveste unde pot să-i spună toate dorințele lor.


Bucurie pe gheață la Patinoarul VIVO! Pitești
S-a deschis patinoarul în aer liber din parcarea VIVO!, în zona intrării dinspre Podul Viilor! Pasionații pot închiria patine sau pot veni cu cele de acasă, pe care au posibilitatea să și le ascută. Amatorii acestui splendid sport de iarnă pot păşi pe gheaţa celui mai modern patinoar din Piteşti, deschis în fiecare zi din cursul săptămânii între orele 12.00 – 22.00, iar în weekend şi în zilele de sărbătoare de la 10.00 la 22.00. Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.