Cadouri cu magie de la Jupiter City!

Se apropie Crăciunul… Simți bucuria? Ajută-i și pe cei dragi să intre în atmosfera plină de magie a sărbătorilor! La Jupiter City poți găsi cadouri pentru toate vârstele și pentru toate ocaziile, pentru că numărul mare de magazine și oferta vastă a acestora îți oferă libertatea să alegi tot ce vrei.

 

 


 


Foarte căutate în această perioadă sunt hainele și accesoriile cu tematică de sărbători (pulovere, pijamale, cămăși, dar și șosetele pufoase). Le găsești, atât pentru copii, cât și pentru femei și bărbați, la H&M.

 

 

 

 

Seturile de îngrijire a corpului, parfumurile prețioase, produsele de machiaj sunt variante foarte bune pentru a-ți răsfăța jumătatea! Vino la Sephora și alege!

 

 

 

Dragostea ca o bijuterie

Pentru o EA deosebită există mereu o bijuterie potrivită. Vino să o descoperi în magazinul B&B Collection. Iar pentru EL, o brățară sau un ceas, clasice sau în tendințe, vor fi mereu o idee foarte bună pentru cadoul de sub brad.

 

 

 

 

 

 

Electronicele, un cadou util!

Tehnologia este parte din viața noastră, așa că un cadou de acest tip poate aduce o bucurie imensă, indiferent de vârstă. Vino la Media Galaxy  și alege: telefoane, tablete, electrocasnice, articole IT și, cu siguranță, vei aduce magia sărbătorilor pentru cei dragi.

 

 

 

 

 

 


De unde cumpără Moș Crăciun jucării?

Iarna aceasta, ajută-l pe Moș Crăciun să găsească cele mai frumoase jucării! Îndrumă-l către Noriel, locul magic unde se întâlnesc animăluțele de pluș colorate, eroii preferați din basme și din desene animate, mașinuțe și păpuși, care mai de care mai dornice să devină cel mai bun prieten al copilului tău!

 

 

 

 

 


Decorațiunile aduc spiritul sărbătorilor

Moșul adoră casele pregătite de sărbători, bradul împodobit și veselia generală, de aceea un cadou costând în obiecte tematice de iarnă este mai mult decât binevenit. La Mobexpert poți găsi: lumânări parfumate, seturi elegante de pahare de vin și tot ce vrei pentru împodobirea mesei și a locuinței.

 

 

 

 

 


În plus, un tablou e o idee bună atunci când știi că persoana căreia urmează să-l dăruiești iubește decorațiunile. Un astfel de element, care dă un aer personal bucătăriei sau livingului, îl poți găsi la Casa Rusu, alături de multe alte articole tocmai bune de împachetat pentru Crăciun.

 

 

 

 

 

 

 

Card cadou, o soluție perfectă

Dacă ești lipsit de inspirație și vrei să mergi la sigur, optează pentru un card cadou. Sunt multe magazine în Jupiter City de unde poți achiziționa un astfel de card: H&M, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, New Yorker, Poema, Optiplaza, Sephora, Decathlon fiind doar câteva dintre acestea.

 

Sursa: jupitercity.ro