Cabană în flăcări la Călinești!

UPDATE: Pompierii au stabilit cauza incendiului care a mistuit azi dimineață cabana situată în localitatea Călinești, sat Vrănești: coșul de fum amplasat necorespunzător sau neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Cabana construită din lemn a ars ca o torță. Au ars și mobilierul și electrocasnicele aflate în interor. Clădirea nu era locuita, dar exista cineva care o îngrijea în permanență. Se pare ca ieri fusese făcut focul; pompierii au gasit jar în godin. Salvatorii atrag încă o dată atenția tuturor cetățenilor cu privire la curățarea hornurilor și verificarea sobelor și instalatiilor de încalzire înainte de a le pune in folosință.

UPDATE: Incendiul a fost stins înainte să se extindă și la alte locuințe.Cabana a ars în totalitate. Nu există victime. Nu era nimeni cabană la momentul izbucnirii incendiului.

Un incendiu a izbucnit cu puțin timp în urmă în comuna Călinești.

Arde o cabană din lemn la Călinești, sat Vrănești. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ( ISU) Argeș, cel care a sunat la 112 să solicite ajutor a susținut ca e vorba de ardere generalizată, pe aproximativ 50 mp.  La locul solicitării au fost trimise două autospeciale cu apă și spumă de la Garda de Intervenție  Topoloveni.

foto: descriptiv