C. Gentea, start mandat! Comunicarea Primăriei -  preluată de omul de presă Cristina Munteanu


Joi, după infinite amânări, primarul ales al Piteștiului - Cristian Gentea și reprezentanții noului Consiliu Local vor depune juramântul de onoare, marcând astfel, oficial, preluarea comenzii administrației publice a Piteștiului. 

Unul dintre primele elemente noi aduse de administrația Gentea vizează comunicarea publică aferentă municipalității piteștene. Acest domeniu-cheie în relația transparentă și eficientă cu cetățenii pe care și-a asumat-o noul edil va fi gestionat de acum înainte de unul dintre cei mai respectați si cunoscuți oameni de presă din Argeș: Cristina Munteanu. 

Peste 30 de ani de experiență jurnalistică și în managementul de presă, o experiența dublată de cariera didactică consolidată la catedra Facultății de Științe Juridice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UCB, precum și de numeroasele proiecte publice de comunicare asumate, reprezintă varianta extrem de succintă de CV pentru comunicatorul căruia Cristian Gentea ii predă comanda relației sale cu mass media și cu cetățenii. 

Cristina Munteanu părăsește pozitia de director al postului Antena 3 Pitești și își asumă o nouă provocare profesională cu responsabilitatea, profesionalismul și prestanța care au caracterizat întrega sa carieră media.

Jurnalistul argeșean va păstra colaborarea cu postul pe care îl reprezintă de peste două decenii, în calitate de producător și moderator al emisiunii "Subiect de presă", emisiune pe care o va relua după finalizarea competiției electorale în derulare.

Echipele Sursata.ro si Ancheta ii urează mult succes si infinită putere de muncă, valori de care va avea cu sigurantă nevoie pentru implementarea schimbarilor majore asumate de noul primar in domeniul comunicării sale publice!